Egyéb bútor

 

A Tökéletes fürdőszoba alapjai

Álmodja meg, mi megvalósítjuk!

  1. Az egyik legfontosabb pont (ezért is tesszük az első helyre), hogy minőségi alapanyagokat használjunk, hiszen a fürdőszoba azon helyiségek egyike a lakásban, amit a leggyakrabban használunk.
  2.  Az ízlésünknek megfelelőn színeket válasszunk!
  3. A vezetékeket, csöveket illetően mindenképp szakemberhez kell fordulni.
  4. Fontos, hogy mivel nedves szoba, úgy alakítsuk a fürdőt, hogy kellőképpen szellőzni tudjon.
  5. Elengedhetetlen a megfelelő fürdőszobai világítás, ugyanis a legtöbb ember itt készülődik és hozza rendbe magát, így pontos odafigyeléssel kell megválasztani a világítás elhelyezését és fajtáját.
  6. A fürdőt a hagyományos fény mellett izgalmassá tehetjük egy kis hangulatvilágítással.
  7. Érdemes egyedi fürdőszobabútort készíttetni, ugyanis a hely ebben a helyiségben szűkös, ám sok polcra és pakoló felületre van szükségünk.
  8. Fontosak az olyan aprócska kiegészítők, mint a szappantartók, fogkefetartók, csúszásgátló szőnyegek, kilépők. Ha ezeket a stílushoz és színhez megfelelően válasszuk meg, olyan fürdőszobánk lesz, melyben igazi öröm és kikapcsolódás a tisztálkodás.

Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket a megadott elérhetőségek egyikén!

Étkező garnitúra

A megfelelő étkező garnitúra kiválasztásakor számos szempontot figyelembe kell venni.

A kiválasztott étkező garnitúra nagymértékben befolyásolja az étkező hangulatát, kialakítását.

Célszerű olyan étkező garnitúrát vásárolni, amely színvilágban és kialakításban is illik az adott helyiség stílusához és a vásárló ízléséhez. Figyelembe kell venni azt is, hogy illik-e a már meglévő bútorainkhoz, lakástextiljeinkhez.  

Tekintse meg étkező garnitúra választékunkat, amelyben a kisebb méretű összeállításoktól kezdve a nagyobb étkező garnitúra modellekig többféle designból és anyagból válogathat kedvére!

Étkezőinket illetve étkezőinkhez tartozó székek tömörfából készülnek a magasabb minőség és a hosszabb élettartam érdekében.

Étkező garnitúrákattöbb féle színben és alapanyagból készülnek, az Ön igényeinek megfelelően.

Amennyiben egyedi étkezők szeretne vásárolni, kérje egyedi ajánlatunkat online, telefonon vagy személyesen az üzletünkben.

Kérje ingyenes felmérést, és a megállapodást követően ingyenes 3D látványtervet készítünkÖnnek. Az elkészített bútorra 12 hónapos garanciát vállalunk.

Kép: 

Slam & Társa | Készítette: IBSolutions | Belépés: