Cég, szolgáltatások

 

Rólunk


Cégünk 2000 óta foglalkozik asztalosipari termékek készítésével. Termékeink kizárólag egyedi, az Ön igényeit szem előtt tartó tervezés eredményeként, igényesen kivitelezett bútorok, burkolatok.

Kínálatunkat, az otthonát funkcionális és esztétikai értékekkel felruházó kiegészítők teszik teljessé. Filozófiánk alapjának az ügyfeleinkkel való folyamatos konzultációt, kapcsolattartást és az elvégzett munka kiváló minőségét tartjuk.

Jelmondatunk: "A bútor, amit otthona érdemel", ajándékozza meg otthonát egy esztétikus bútorral, és kímelje meg magát a magas költségektől. Árképzési stratégiánk is erre épül: a legkedvezőbb áron a legjobb minőséget.

Adószámunk: 20560599-2-13


Bútorok

Szeretne bútorokat, de a nagyobb áruházakban már nem bízik? Sosem megfelelő a kiszemelt bútorok mérete, minősége? Nem szeretné a már unalomig ismert szekrényekkel felszerelni lakását, hanem inkább valami egyedi megoldásra gondol? Akkor keresse fel a Slam és társa Bt, ahol garantáltan megtalálja a megoldást elképzeléseire!
  Cégünk egyedi bútorok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik már több mint tíz éve. A bútorokat mindig az ügyfeleink egyedi igényeinek megfelelően készítjük el. Tudjuk, hogy egy lakás akkor lehet csak igazán gyönyörű, ha mindig a lakók igényeinek megfelelően rendezzük be. Cégünk bútoraival garantáltan színes, hangulatos otthont teremt magának. Termékeink között megtalálhat mindent, amire lakásában szüksége lehet: egyedi, szépséges konyha-, iroda-, szobabútorok kínálatából válogathat, de egyéb látványterveket is megtekinthet. Bútoraink között találhat tálalókat, blokk konyhákat, gardróbszekrényeket, valamint étkezőkhöz szükséges bútorzatokat is. 
 Keresse fel Ön is egyedi bútorboltunkat, és ossza meg velünk elképzeléseit! Mi garantáltan megvalósítjuk álmai otthonát!

Szolgáltatásaink


Keressen meg minket, ha az alábbiak közül Önnek szüksége van:

 • Konyhabútorra: modern és rusztikus stílusban egyaránt
 • Irodabútorra: tárgyaló asztalok, polcok és szekrények
 • Beépített vagy gardróbszekrényre: sima és tolóajtós kivitelben egyaránt
 • Fürdőszobabútorra
 • Frissen nyitott üzletét teljesen berendezzük: fodrász szalon, masszázs szalon, boltok stb.

Ha felkeltettük érdeklődését kérjen tőlünk ingyenes felmérést, és a megállapodást követően ingyenes 3D látványtervet készítünk Önnek*. Az elkészített bútorra 12 hónapos garanciát vállalunk.

Tekintse meg weboldalunkon akciós termékeinket!

Elérhetőségünk


Slam Bútor  
Cím 2225 Üllő, Zakariás J. utca 4/2.
Telefon +36 20 347 0392
Fax +36 29 321 662
E-mail

info@slambutor.hu

 

 

 

 

 


Hogyan válasszunk bútort?

Sokan nem is gondolják, hogy a megfelelő bútor kiválasztása nem is olyan egyszerű feladat. A tökéletes bútor nagyon sok szempontnak kell, hogy megfeleljen. Figyelembe kell venni az anyagot, minőséget, méretet, hogy passzol-e a lakásunkba, milyen funkciót kell ellátnia, és azt is, hogy mennyi időre szeretnénk használni.

A legmegfelelőbb és legkedveltebb anyag a fa. Amellett, hogy praktikus, szinte mindenhez illik, mutatós, időtálló is.

Ha fáról van szó, nem elég eldönteni, hogy fa, ezen belül még rengeteg választási lehetőségünk van. A natúr, lakkozott fenyőbútor a legelterjedtebb és a legközkedveltebb is.

Egyre ismertebb a bio olajos fenyőbútor, melynek előnye, hogy nem tartalmaz szintetikus anyagokat és egyszerűen tisztán tartható.

A bútorlapos termékek olcsók, praktikusan fel lehet használni őket, valamint igen mutatósak is, ám a hosszú élettartamú bútort szeretnénk, ne ezt a fajtát válasszuk!

A fiatalok és gyerekek körében a színes bútorok a sztárok. Ezek a bútorok igen látványosak, és kedvünk szerint játszhatunk a színekkel, vidám hatást keltve a lakásban. Ezen bútorok nagy előnye, hogy ha megunjuk, magunk is lefesthetjük vagy kidíszíthetjük őket.

További tanácsért és információért forduljon hozzánk bizalommal!


Megunta régi bútorát, de a megszokott kínálat nem elégíti ki igényeit?

 

Mi állunk rendelkezésére, ha kifogástalan kivitelezésű egyedi bútort szeretne!

Sokan nem szeretik a hagyományos formákat a lakásukban. Mások a helyiség különleges adottságai miatt nem találnak sztenderd bútort otthonukba. Cégünk azoknak is kiváló megoldást nyújt, akik valami mást, újat és egyéniségre szabottat szeretnének.

Nem férnek el a holmijai a régi, nyikorgó ruhásszekrényében? Netán a konyhaszekrény is megkopott?

Mi elkészítjük álmai gardróbszekrényét kedvező áron!

Ha igazán mutatós egyedi bútort szeretne, mi megoldjuk Önnek. A gardróbszekrény meghatározó eleme a hálószobának, hiszen robosztus alkatával is bele kell olvadnia a környezetbe. Mi kiváló minőségben készítjük el Önnek vadonat új ruhásszekrényét sztenderd vagy egyéni méretezéssel, mert a divatos ruhákhoz, divatos szekrény dukál.

A konyha mindig is a társasági élet középpontja volt, rengeteg információt közvetít a megjelenésünk, mint ahogy az ezek tárolására szánt szekrény, lakásunk teljes berendezése is. Ezért nagyon fontos, a lakás stílusához illő egyedi bútor megterveztetése. Az általunk készített konyhabútorral egységeslátványvilágot érhet el a lakás egyik legfontosabb helyiségében. Ahol étkezünk és vendégeket fogadunk, ott nyugalmat és tisztaságot kell sugallnia a bútoroknak.

Ha minket választ, akkor a minőségi és egyedi bútorok mellett dönt!


Blokk konyhák - Otthonra szabva

 

A konyhabútorok széles választékában ma már a blokk konyhák is helyet kaptak. Az egyre népszerűbb bútor szettek számos kedvező tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek befolyásolhatják a döntést a konyha berendezés szempontjából.

Ami az általunk készített blokk konyhák előnyei:

 • Igény szerint további elemekkel egyszerűen bővíthetőek
 • A legapróbb konyhába is probléma nélkül beilleszthető, hiszen összesen 2 méter szükséges hozzá, a padlófelületen
 • Praktikus megoldás, amely számos tároló hellyel rendelkezik, így szinte minden konyhai eszköz kényelmesen elfér bennük
 • Minden alap konyhabútor szettünk tartalmazza a következőket: Alsó tároló részen 3 darab fiók, kétszárnyú szekrény legalább 1 darab, egyéb tároló szekrény. Felső tároló részen üvegajtós szekrény, kétszárnyú szekrény, egyszárnyú szekrény.

Az általunk kínált minőségi konyhabútorok széles szín- és formaválasztékban rendelhetőek. Ha minket választ, lakása és az Ön igényeire szabhatja leendő konyhabútorát.

Kérje a bal oldali sávban található menüpont segítségével a személyre szabott árajánlatunkat!


Hova tegyük a gardróbszekrényt?

 

A gardróbszekrények mindig is népszerűek voltak, ha tárolásról volt szó. Szinte mindent képesek elnyelni, ráadásul a mai kor bútortrendjeinek köszönhetően már nem csak tárolóegységeket, hanem esztétikus lakás kiegészítőket is üdvözölhetünk bennük.

Az egyedi gardróbszekrények nagy előnye, hogy igény szerint mindenhova beépíthetőek vagy beállíthatóak. Eredeti rendeltetésük a hálószobában, ruhásszekrényként való használat, de lássunk néhány példát az egyéb helyiségekben történő alkalmazására is.

Előszoba:

Ha nincs a lakásnak külön kialakított tároló helye a sporteszközöknek, régi, nem, vagy csak ritkán használt holmiknak, az előszobában tökéletes helyet biztosíthatunk számukra. Egy gardróbszekrényben rengeteg hely van, amit kedvünk szerint alakíthatunk ki és használhatunk fel. Ezen felül használhatjuk a szárító, vasalódeszka és egyéb háztartási eszközök tárolására is.

Nappali:

Ha a nappaliban van az iroda is, mégis szeretne a sok papírnak és irodai kiegészítőnek, akár a nyomtatónak is egy külön, „láthatatlan” zugot, a gardróbszekrény erre is használható. Kényelmesen tárolhatja benne a fontos iratokat és a családi fényképeket is.

Ha minőségi és egyedi gardróbszekrényt szeretne, keressen minket bizalommal!

 

 

 

 

 

 

 

 


Segítünk lakásából otthont varázsolni!

Támpontok konyha, gardrób és egyedi bútor választásához:

Egy hosszú nap után munkából haza érve, a legtöbb ember nyugalomra, békességre és az otthon kényelmére vágyik. Nem könnyű feladat azonban a tökéletes bútorokat megtalálni, és lakásunkból otthon varázsolni.

Az Ön elképzelései, igényei alapján elkészítjük álmai konyháját, gardróbját és másegyedi bútorokat. Segítünk úgy berendezni az egyes helyiségeket, hogy maximális legyen a térkihasználás, a funkció és természetesen ízléses látványt nyújtson minden bútor.

Vegyük figyelembe:

1.       A helyiség méreteit: A konyhabútor, gardrób, egyedi bútorelemek méretei megfeleljenek a helyiség adottságainak, vegyünk számításba helytakarékos megoldásokat is, mint például ajtók nyitása vagy sarokelemek.

2.       Stílust: Igyekezzünk úgy választani, hogy harmonizáljon lakásunk többi egységével is. Színek esetében figyeljük a térre gyakorolt hatásukra. Sötét színek szűkíthetik, világos és fényes felületek optikailag tágíthatják a teret.

3.       Anyagválasztást: Anyagválasztásnál vegyük figyelembe többek között, hogy milyen gyakran használjuk majd a bútort, valamint a tisztítási lehetőségeket.

Ha Ön kedveli a minőségi és időtálló bútordarabokat, esetleg lakása adottságai speciális berendezést kívánnak vagy egyedi elképzelései alapján rendezné be otthonát akkor keressen meg minket bizalommal!

 

 

 

 

 


Milyen az ideális irodabútor?

Egy cég megítélése szempontjából kiemelt fontossággal bír az iroda berendezése, a bútorok minősége és stílusa. A komfortérzet és az ideális munkahelyi légkör megteremtésén túlmenően, akár az üzleti kapcsolatokat, tárgyalások kimenetelét is komolyan befolyásolhatja az iroda kialakítása.

Az iroda bútorainak tekintetében első a praktikusság, hiszen ez rendkívül fontos a hatékony és optimális munkavégzés szempontjából. Helyet kell biztosítani a mai világunkban elengedhetetlen technikai berendezések számára, mint például számítógép és nyomtató, illetve gondoskodni kell az egyéb irodai kellékek és hivatalos iratok rendezett elhelyezéséről is. Emellett érdemes arra törekedni, hogy az irodabútor összhangban legyen a cég profiljával.

Egy cég megítélésében fontos szerepet játszik az irodabútor, hiszen ezáltal komolyságot és eleganciát sugallhat ügyfelei, partnerei számára, a berendezés elhanyagoltságával pedig éppen ellenkező benyomást kelthet.

Amennyiben Önnek is fontos munkahelye berendezése, bízza ránk az irodabútort!


Egyedi konyha kialakítása

Minden családi házban elsődleges szerepet tölt be a konyha. Itt zajlik az események nagy része, itt gyűlik össze a család étkezés alkalmából, itt indulnak a reggelek. A konyha egy kiemelt területe otthonunknak, hiszen itt készülnek a fogások étkezéseinkhez, a háziasszonyok itt töltik a legtöbb időt.

Egy praktikus, de egyben ízléses konyha kialakítása nem lehetetlen, mi az Ön ízlésére szabjuk kedvenc helyiségét! Egyedi bútoraink illeszkednek stílusához, mi megvalósítjuk elképzeléseit!

A konyhabútor tervezése, beépítése nagyon fontos tényező, hiszen Ön fogja használni nap, mint nap, ezért elengedhetetlen a praktikusság, a jó elrendezés. A sütés-főzés során rengeteg eszközt használ fel konyhájában, így mindennek helyet kell biztosítani és úgy kell elrendezni kellékeit, hogy könnyen megtalálhatóak és elérhetőek legyenek, ezzel is gyorsítva a főzés körülményeit.

Ha Ön is szeretné, hogy konyhájában öröm legyen minden előkészület és még szívesen is tekintsen bútoraira, válasszon minket konyhabútor tervezésére és elkészítésére!


Kiegészítő termékek

Berendezné új lakását? Költözik és lecserélné régi bútorait? Esetleg már beszerzett mindent, de hiányzik még néhány kiegészítő, amivel már teljes lesz otthona berendezése? Nem kell aggódnia, mert nálunk mindent megtalál, amire csak szüksége lehet! Válogasson iroda, konyha, fürdőszoba berendezéseinkből, de ha csak kiegészítőket keres, akkor is a legjobb helyen jár!

Ha minőségi fogantyúkat szeretne szekrényre, fiókra, konyhabútorra válasszon kínálatunkból: elegáns, ezüst színű fogantyúkból válogathat, alumínium vagy rozsdamentes acél alapanyagból. Kínálatunkban vasalatok és fémrácsok is megtalálhatóak, de konyhagépekkel is felszerelheti konyháját. Modern kávéfőzőt szeretne a régi helyett vagy lecserélné gáztűzhelyét kerámialaposra?

Nézzen szét honlapunkon és válassza ki az Önnek tetsző darabokat, melyeket azonnal meg is rendelhet vagy látogasson el személyesen üzletünkbe! Keressen fel minket megadott elérhetőségeink valamelyikén és szerelje fel otthonát minőségi kiegészítőkkel!


A stílusos étkező garnitúra kiválasztása

Otthonunk berendezése során a megfelelő és stílusos étkező garnitúra kiválasztása sokszor igazi kihívás elé állítja az embereket, hiszen megannyi tényező befolyásolhatja döntésünket, azonban a cél minden esetben az, hogy egy kellemes és kényelmes környezetet teremthessünk családunknak, barátainknak és szeretteinknek, ahol közösen étkezhetünk, beszélgethetünk és összejöhet a család.

Az étkező garnitúra kiválasztását befolyásoló szempontok:

 • Helyi adottságok: Gyakran a konyhában, külön étkező helyiségben vagy a nappaliban kap helyet a garnitúra, attól függően, mekkora hely áll rendelkezésünkre, ehhez szükséges alakítani a bútorokat.
 • Stílus: Az elhelyezéstől függően igyekezzünk stílusban harmóniát teremteni otthonunk és a helyiség világával, illetve egy egységes enteriőr képét kialakítani, amely során a bútorválasztás is meghatározó lehet: modern, rusztikus, klasszikus, egyedi, stb.
 • Szín- és formavilág: A széles piaci kínálatban mindenki megtalálhatja az ízlésének és lakása stílusának megfelelő étkező garnitúrát.

Cégünk minőségi és dekoratív, stílusos étkező garnitúrákat kínál ügyfelei számára különböző kivitelekben, melyek között Ön is megtalálhatja az otthona adottságaihoz és ízléséhez illeszkedő megoldást. Tekintse meg kínálatunkat, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Az elemes bútorok előnyei

Költözés, felújítás előtt áll? Ennél nincs is jobb alkalom arra, hogy lecserélje régi, kopott bútorait és vadonatúj, modern darabokkal rendezze be otthonát!

Nem tudja, hogy hol is kellene kezdenie a bútorvásárlást? Jöjjön és nézzen szét a Slam Bútor kínálatában és vásároljon elemes bútorokat otthonába! Miért jár jól elemes bútorainkkal?

Azelemes bútorok szinte a lakás minden helyiségében rendkívül praktikus megoldást jelentenek, így nálunk is megtalálhatóak a konyhába, gardróbszobába, étkezőbe és egyéb helyiségekbe passzoló elemes blokkok.A bútorelemek lehetővé teszik, hogy a bútort úgy variálja, ahogyan az Ön kedvének és ízlésének megfelel. Az esztétikus megjelenésen túl az elemes blokkok másik előnye az, hogy bármilyen helyiségben szétoszthatók, attól függően, hogy mekkora alapterületről vagy milyen alakú helyiségről van szó.

Párosítson, pakoljon és variáljon!

Rendeljen Ön is elemes bútorokat és élje ki kreativitását velünk! Ne hagyja ki minőségi elemes bútorainkat és rendezze be otthonát a Slam Bútor kínálatából!


*: Csak, ha nálunk rendeli meg bútorát.

Slam & Társa | Készítette: IBSolutions | Belépés: